O izdelkih

Naše igralne podloge so narejene iz PU s prevleko iz TPU in so certificirane kot nestrupene.
LIZY KIDS igralne podloge so brez strupenih snovi, kot so BPA, formaldehid, ftalati, brez težkih kovin, kot so živo srebro, svinec itd., brez lateksa in PVC-ja.
Izdelane so v skladu z evropskimi standardi za varne igrače 2009/48 / ES.

Ko se PU (poliuretan) kompostira, se bo po 3 do 5 letih razgradil.
PU ni toksičen in je varen v mnogih uporabah. Uporablja se celo v biomedicinskih uporabah. Ker so naše igralne podloge narejene brez mehčalcev ali kemičnih/barvnih stabilizatorjev, naše podloge so varne za naše najmlajše in tudi za planet. Igralne podloge pa zahtevajo posebno skrb, ki jo najdete v vsakem opisu izdelka v poglavju varnost izdelka ali pogosta vprašanja.

Končno vam ni treba izbirati med tem, kaj je varno in zabavno za vaše otroke, hkrati pa je videti lepo v vašem domu.

Igralne podloge so hipoalergene in imajo vodoodporno površino, kar olajša čiščenje, preprosto obrišite oblogo z mokro krpo.

Prednost igralnih podloge LIZY KIDS je v tem, da so narejene iz enega kosa, tanke in trpežne, vendar dovolj lahke, da jih lahko enostavno prestavite iz ene sobe v drugo. Samo zaviješ in shraniš.

Igralne podloge LIZY KIDS s penastim središčem debeline 1,5 cm bodo na voljo za vse pomembne mejnike. Od udobnega časa za trebušček, teka, plazenja, prvih korakov in naprej so dovolj mehki, da preprečujejo udarce in odrgnine.

Igralne podloge so narejene iz mehke PU (poliuretanske) pene, prevlečene s TPU (termoplastični poliuretanski) film, zaradi česar so vodoodporne, nimajo neprijetnega vonja in niso strupene.

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE
Obrišite samo z vodo in blagim detergentom.
Če uporabljate igralno podlogo za “neurejeno” igro, kot so barve na vodni osnovi ali igralno testo takoj, očistite podlogo po uporabi z blagim detergentom za preprečitve madežev. Priporočamo razmerje 50:50 na vodni osnovi, otroški barvi za plakate in vodi. Čiščenje s čistili, ki vsebujejo kemikalije ali otroške robčke, ni priporočljivo.

Ni priporočljivo za:</> – zunanja uporaba, visoke temperature in neposredna sončna svetloba lahko povzročijo bledenje barve in vremenske vplive igralne preproge
– Izogibajte se uporabi ostrih predmetov (visoke pete, noži, škarje itd.)
– Izogibajte se uporabi markerjev in pisala, saj lahko pustijo trajne madeže
– Težko pohištvo (stoli, klubske mizice, kavči …) lahko pušča trajne vdolbine
– Ne parite
– Ne namakajte, potopite ali spustite doli
– Ne puščajte v dež
– Pazite, da igralne preproge ne puščate dlje časa na sončni svetlobi ali na vročih površinah, vključno z grelniki, kjer so preproge v neposrednem stiku s toploto.
– Če na igralni podlogi pride do predrtja ali trganja ni več primeren za neurejene ali vodne igre. Bodite previdni pri čiščenju okoli solze. Ne dovolite, da se voda vpije.
-Temne in svetle igralne preproge niso namenjene zunanji uporabi ali neurejenim igralnim dejavnostim. Pojavijo se rumene barve in madeži na površini preprog.

LIZY KIDS ni odgovoren za kakršno koli nepravilno uporabo igralne podloge, vključno z madeži, praskami, bledenjem barve, ki nastanejo po uporabi izdelka.

Z nakupom izdelka se strinjate, da boste upoštevali zgornja navodila za

PRED PRVO UPORABO
– Prepričajte se, da je bila odstranjena vsa embalaža pravilno.
– takoj po odprtju temeljito preglejte igralno preprogo in v 48 urah po dostavi sporočite morebitne pomanjkljivosti, vključno s solzami in madeži.
– Shranite trakove na ježke, da boste lahko shranili ali prevažali igralne blazinice pozneje, če je potrebno.
– Da preprečite spotikanje, zavite igralno podlogo v nasprotni smeri embalaže, tako da se robovi poravnajo in odstranijo gube.
– Obrišite z vlažno krpo in pustite, da suho

Pogosto zastavljena vprašanja

Naše igralne podloge so narejene iz poliuretanske pene. Material je nestrupen, lahek in biološko razgradljiv, a obstojen. Brez BPA in PVC. Opravili so evropski standard za igrače (EN 71), ki jih uvršča med najvarnejše otroške preproge na trgu.

Na dvojem spletnem mestu bomo izračunali stroške pošiljanja, ko vnesete svoj naslov. Pošiljanje v države, ki niso v Evropski uniji, lahko povzroči dodatne carinske stroške.

Da, pošiljamo mednarodno, vendar se zavedajte, da ne krijemo stroškov, ki bi jih imeli carinski organi.

Svoji igralni podlogi lahko sledite takoj, ko je poslan! Poslali vam bomo e-pošto z vašo številko za sledenje in povezavo do našega sistema za sledenje kurirjem.

Prosimo, da takoj pošljete povpraševanje pri ladjarski družbi. To lahko storite tako, da se z njimi obrnete neposredno po telefonu ali sledite pozivom na povezavi za sledenje, ki ste jo prejeli po e-pošti. Ko to storite, vas bodo kontaktirali glede dostave.

Priporočamo uporabo naravnega, nežnega čistila, kot je detergent za pomivanje posode in čista, mehka krpa. Ne uporabljajte agresivnih kemikalij, saj boste s tem poškodovali zunanjo plast igralne preproge

Seveda! Vendar igralne podloge ne puščajte na neposredni sončni svetlobi, saj bo to poslabšalo zasnovo. Če igralno podlogo redno vzamete ven, pričakujte, da bo prišlo do rahlega obarvanja. Zasnovan je za notranjo uporabo, vendar ga lahko občasno uživate na prostem

PU je biološko razgradljiva, nestrupena pena in v naravi je, da nekoliko razbarva. Ne uporabljamo barvnih stabilizatorjev, da zagotovimo, da na naših igralnih preprogah ni močnih kemikalij. Ob robovih podlog lahko opazite rahlo porumenelost in na območjih, kjer je lahko bela barva, to velja za normalno okolju prijazno peno. Vročina in izpostavljenost sončni svetlobi bosta spodbudili ta postopek. Ko igralne preproge ne uporabljate je ne pustite zunaj na neposredni sončni svetlobi in je ne uporabljajte zunaj pri ekstremnih temperaturah. Ta postopek je bolj očiten pri svetlejših igralnih preprogah.

Ko so robovi preproge razpakirani, se naravno zvijejo, saj so tesno valjani in zapakirani. Lahko ima tudi nekaj gub, vendar bodite prepričani, da se poravna. Za nekoliko hitrejši postopek:
1. Uporabljajte podlogo na hrbtni strani (navite navzdol), dokler se preproga ne usede. To lahko traja do dva tedna.
2. Igralno podlogo zavrtite v obratni smeri, kako je bila zapakirana, s priloženimi trakovi na ježke jo pridržite in pustite čez noč ali dlje, če je mogoče