Politika zasebnosti

Politika zasebnosti velja za spletno trgovino lizykids.si.

Zaščita osebnih podatkov
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in se bodo uporabljali samo za notranje evidence in za namen, za katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno zaščiteni pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Pri naročanju na e-novice in pridobivanju kupona za popust bomo zbrali in obdelali naslednje osebne podatke: ime in priimek, e-poštni naslov.

LizyKids, spletna trgovina, D&A UNITE d. o. o. Podvinci 41a, 2250 Ptuj lahko kot upravljavec datotek z osebnimi podatki pridobljene podatke uporablja in obdeluje v skladu z določbami predpisov o varstvu osebnih podatkov za vse naslednje namene in komunikacijske kanale: upravljanje zbirk podatkov in pošiljanje ponudb, tržne dejavnosti – oglaševanje, analizirajo in preučujejo nakupovalne navade, spremljajo in beležijo dostavo poslanih e-poštnih sporočil (ali jih prejme imetnik), spremljajo in beležijo, katero vsebino je imetnik e-poštnega naslova odprl ali prebral (spremljanje klikov na spletnih povezavah v elektronski pošti), izvajanje dodatnih ponudb, izvajanje nagradnih iger in sodelovanje v promocijskih dogodkih, vključno z žrebanjem in objavljanjem podatkov o zmagovalcih, ter zbiranje osebnih podatkov na promocijskih dogodkih.

Ob nakupu v spletni trgovini lizykids.si bomo zbrali in obdelali naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov, poštna številka, kraj, telefon, elektronski naslov.

Zbrane osebne podatke bomo skrbno hranili in obdelovali, dokler obiskovalec ali kupec spletne trgovine lizykids.si ne bo zahteval izbrisa ali odjave.

Osebnih podatkov, ki smo jih prejeli, ne bomo delili ali posredovali nikomur. Uporabljali se bodo izključno za zgoraj navedene namene.

V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek komunikacije na daljavo. Ne odgovarjamo za kakršen koli “vdor” v računalniški sistem.

Obvestila in e-novice
Z naročnino na e-novice se uporabnik strinja, da ga do 3-krat na teden obveščamo o novostih in akcijah na naši spletni strani. Ponudnik se zavezuje, da uporabnikovega elektronskega naslova na noben način ne bo zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadar koli odjavi od prejemanja novic.

Ocene in komentarji uporabnikov
Ocene uporabnikov ali ocene izdelkov, ki so jih napisali kupci, so del funkcionalnosti trgovine, ki je namenjena uporabniški skupnosti. Ponudnik dovoli, da mnenje napiše kateri koli registrirani uporabnik trgovine, pred končno objavo pa jih ponudnik pregleda.

Ponudnik ne bo objavil mnenj ali prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, nespodobni ali po mnenju ponudnika ne koristijo drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku omogoča objavo dela ali celotnega besedila v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati neomejeno in za kakršen koli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih tržnih komunikacijah.

Avtor mnenja hkrati izjavlja in jamči, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice ne izključno in za nedoločen čas prenaša na ponudnika.